top of page

JENTERIFORSVARET x SOLDATTRENING



Vi har en spennende nyhet vi har gledet oss til å dele med dere! Jenteriforsvaret har nå gått inn i et samarbeid med Soldattrening! – Hos SOLDATTRENING er vi dedikerte til å hjelpe deg med å nå dine treningsmål med vårt erfarne trenerteam. Uansett om du er nybegynner eller erfaren idrettsutøver, tilbyr vi kunnskap og ekspertise for å nå nye høyder. Vi er kjent for kvalitetsforpliktelse og lidenskap for trening.

-For de som sikter mot beredskapsyrker, tilbyr vi tilpassede programmer som forbereder deg på de nødvendige fysiske kravene. La oss sammen strekke oss etter nye mål og oppnå det tidligere uoppnåelige.


I tillegg til at Soldat Trening tilbyr online coaching kommer vi til å dele treningsprogrammer, tips om fysisk og mental styrke, og mye mer via våre kanaler, i samarbeid med ekspertene hos Soldattrening. Vårt felles mål er å hjelpe deg med å være best mulig rustet til utfordringene som venter i Forsvaret, enten du er i oppstarten av treningsreisen eller allerede er i gang.


Hvorfor velge online coaching med Soldat Trening?

  • En praktisk, fleksibel og spennende tilnærming for å optimalisere din trening og kosthold, som gir utmerket verdi for pengene.

  • Du får en erfaren og engasjert trener som tilbyr individuelt tilpassede programmer med oppfølging og tilbakemeldinger, samt justering av programmet etter din hverdag.

  • Coacher med sertifisert utdanning innenfor trening og kosthold, og erfaring fra beredskapsyrker og opptak.


Følg med for eksklusivt innhold!

I tiden fremover kan du forvente å se spennende innhold på vår kanal – alt fra treningsøkter som kan utføres hjemme eller på treningssenteret, til inspirerende historier fra jenter som har vært gjennom de samme utfordringene som deg.


Vi håper dette samarbeidet vil inspirere enda flere jenter til å ta steget og satse på en karriere i Forsvaret. Sammen med Soldattrening er vi her for å støtte deg hele veien!


Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg med det du måtte lure på om både trening, forberedelser og livet i Forsvaret.


Les mer om Soldat Trening og deres treningstilbud på:


Comments


bottom of page